Králík
-
27.4.2017
Králík na sušených švestkách
Jemné králičí maso se výborně doplňuje s chutí sušených švestek, zázvoru se špetkou skořice. Pokrm vytvoří harmonii chutí, které stěží odoláte.
-
12.11.2016
Králík na černém pivu a slanině
Receptů na přípravu králíka mám celou řadu. Králíka na černém pivu a se slaninou mám velmi ráda s bramborovým knedlíkem nebo bramborovou kaší.
-
24.2.2016
Dušený králík v papiňáku, připravený na venkovský způsob
Také máte rádi jídla z jednoho hrnce? Pokud ano, tak dušený králík v papiňáku vás svojí chutí plně uspokojí.
-
13.3.2015
Roláda z králíka, plněná velikonoční nádivkou, sýrem, schwarzwaldskou šunkou a mladými kapustovými listy, pečená na šalvěji
Ve většině českých domácností má králík těžkou pozici. Někdo králičí maso rád, někdo nerad. Někteří dokonce prohlašují, že by králíka nikdy nejedli (brr). Je to ale předsudek, stejný jako nejíst dary moře, chobotnice nebo ústřice. Zkuste rodinu přesvědčit a řekněte, že ta božsky chutnající roláda je z kuřete. Nikdo to nepozná a všichni si pochutnají.